3 feb. 2011

Pasta Carbonara


Eller en Spaghetti á la Carbonara! 
Enkelt, snabbt och mycket gott!
Tid: ca 20 min


Till 4 pers:
500 g spaghetti
250 g bacon
1 st lök
3 st ägg
2 msk mjölk
Parmesanost
Salt
Svartpeppar
1 knippe persilja till servering


Gör så här:
1.) Skala och hacka löken och tärna baconskivorna. Stek tillsammans tills löken är gyllenbrun.
2.) Ta av stekpannan från spisen och vispa ihop äggen och mjölken med en gaffel i en bunke. Rör även i parmesanosten, salt och peppar i äggröran.
3.) Koka spaghettin till lagom tuggmotstånd (al dente). Blanda sedan ihop pastan med baconet och slutligen snabbt med äggröran.
4.) Servera med parmesanost och piffa med hackad persilja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar